ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα δεδομένα με Ρέτσο για Καλλιθέα

Τα δεδομένα με Ρέτσο για Καλλιθέα

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει μέχρι τη διακοπή του Σεπτεμβρίου με το 3/3 και απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι να κάνει το 2/2 με την Athens Kallithea, τη Δευτέρα το βράδυ (20:30) στο Ναό.

Ο Xoσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωρίζει καλά πως θα πρέπει να διαχειριστεί το γεγονός ότι η ομάδα του παίζει τα παιχνίδια της με ένταση, αλλά δεν έχει αποκτήσει επίσημο ρυθμό αγώνων πέραν της πρεμιέρας με τον Βόλο και σκέφτεται να προφυλάξει και να διαχειριστεί καλύτερα μερικούς παίκτες, ώστε να προκύψει κάποιος κίνδυνος.

Ένας από αυτούς είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος δύσκολα θα κάνει το ντεμπούτο του για τη φετινή σεζόν ο Παναγιώτης Ρέτσος στο ματς με την ομάδα της Καλλιθέας. Παρότι ο διεθνής στόπερ έκανε έξτρα προπονήσεις, ήταν στο Ρέντη, δεν φαίνεται πως έχει καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός στον αγώνα με τον Βόλο.

Είναι αλήθεια πως υπήρχε αισιοδοξία όμως συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις από το χτύπημα στο πόδι και πλέον φαντάζει δύσκολα να τον δούμε να αγωνίζεται κόντρα στην Καλλιθέα. Άλλωστε ο «Μέντι» θέλει να τον έχει υγιή, για τα επόμενα απαιτητικά ματς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ