ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άγγλοι «μνηστήρες» για Έσε!

Άγγλοι «μνηστήρες» για Έσε!

Ο Σαντιάγκο Έσε, μπορεί να παίζει ασταμάτητα εδώ και δύο χρόνια, όμως μόνο με… βαριά πόδια δεν εμφανίστηκε απέναντι στον Βόλο. Είναι αξιοσημείωτο πως ο Λατινοαμερικάνος χαφ, είχε τις περισσότερες εύστοχες πάσες προς τα εμπρός σύμφωνα με την Σούπερ Λιγκ, αφού «μέτρησε» έξι από τις 29 συνολικά της ομάδας και ακολούθησε με πέντε, ο Ζέλσον Μαρτίνς. Αναφορικά με το κομμάτι των κλεψιμάτων, πάλι ήταν ο παίκτης που «σάρωσε», αφού έκλεψε τη μπάλα από τους αντιπάλους του, σε έξι περιπτώσεις και κυριάρχησε και σε άλλες κατηγορίες.

Με αποτέλεσμα να ανεβάζει το «κασέ» του και είναι σίγουρο ότι πολλά μάτια είναι στραμμένα επάνω στον ερυθρόλευκο χαφ. Μάλιστα από την Ισπανία υπάρχουν οι πληροφορίες ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον έχει πάντα στα υπ’ όψιν και είναι ένας παίκτης που θα τον ήθελε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Όπως επίσης και η Μπόκα Τζούνιορς, που τον έχει στις προτεραιότητες της για να αντικαταστήσει τον Άλαν Βαρέλα, που πουλήθηκε εναντι 8 εκατ. ευρώ στην Πόρτο.

Σύμφωνα  με δημοσίευμα Αργεντίνου δημοσιογράφου, Γκαστόν Εντούλ, ενδιαφέρεται για την περίπτωση του ταλαντούχου χαφ  η Νιούκαστλ. Ο Αργεντίνος με ανάρτηση στο X, αναφέρει πως ο Έσε απασχολεί τις «καρακάξες» και ίσως καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του. Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι πλέον βρίσκεται στα… ραντάρ της… μεγάλης εθνικής.

Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να τον πουλήσει τόσο εύκολα, αλλά θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα έρθει πρόταση- πρόκληση για τον Έσε, που στα 22 του χρόνια έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ