ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανεβάζει «στροφές» εν όψει Διηπειρωτικού ο Ολυμπιακός!

Ανεβάζει «στροφές» εν όψει Διηπειρωτικού ο Ολυμπιακός!

Στη Βραζιλία βρίσκονται οι παίκτες της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοπό να ολοκληρώσουν μία πορεία... ονειρεμένη, κατακτώντας και το Διηπειρωτικό Κύπελλο, μετά το Youth League.

Η δουλειά έχει ήδη αρχίσει και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, το κίνητρο είναι αυξημένο. Ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, η Φλαμένγκο, το βράδυ του Σαββάτου (24/8, 22:00), αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο από το να κατακτήσει ο Θρύλος ολόκληρο τον κόσμο, έπειτα από την Ευρώπη. Αυτό δεν είναι υπερβολή, αν αναλογιστούμε που έχει φτάσει η φήμη και η επιρροή των Πειραιωτών στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Το σύνολο που οδήγησε μέχρι την κορυφή της Ευρώπης ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έχει μέλλον «λαμπρό», κάτι που απέδειξε και η προετοιμασία της πρώτης ομάδας, το φετινό καλοκαίρι. Πολλοί παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται και στο Ρίο, έβγαλαν «μάτια» με τον Ολυμπιακό, στην pre-season, δείχνοντας ότι η περυσινή επιτυχία της ομάδας νέων μόνο τυχαία δεν ήρθε.

Παίκτες όπως ο Χαράλμπος Κωστούλας, ο Χρήστος Μουζακίτης, ο Θεοφάνης Μπακούλας, ο Αντώνης Παπακανέλλος και ο Ισίδωρος Κουτσίδης προέρχονται από την «χρυσή» ομάδα των Νέων, που κατέκτησε το Youth League και έδειξαν ότι έχουν θέση, προκειμένου να γίνουν σημαντικά, ή και βασικά στελέχη, αργότερα, της πρώτης ομάδας και να την οδηγήσουν σε επιτυχίες.

«Οδηγός» και για τους υπόλοιπους παίκτες, που βρίσκονται τώρα στην Κ19 του Ολυμπιακού και έχουν στόχο να βρεθούν σε ανάλογη θέση. Αυτό μπορεί να γίνει, διότι όλα δείχνουν ότι υπάρχουν τα κατάλληλα εφόδια για να γεννηθούν νέοι πρωταθλητές.

Αυτό μπορεί να το δείξει και το ματς με τη Φλαμένγκο. Κόντρα στους Βραζιλιάνους, ο Ολυμπιακός έχει μία σπουδαία ευκαιρία, και όχι μόνο να αυξήσει την τροπαιοθήκη του. Το κυριότερο μέλημα είναι ότι, απέναντι, σε έναν κάτοχο Copa Libertadores και μία πολύ δυνατή ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία να λάμψουν για ακόμα μία φορά και να δείξουν σε όλο τον κόσμο ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκονται εκεί.

Οπότε τα «γκάζια» είναι λογικό να είναι πιο... πατημένα, αφού το κίνητρο είναι μεγάλο. Κάτι που μας αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες από την προπόνηση της Κ19 του Θρύλου, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Η «δίψα» για διάκριση είναι ολοφάνερη και ο στόχος είναι μόνο ένας! Ακόμα μία «ερυθρόλευκη» κούπα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ