ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Χαμός» και στην Ύδρα για τον Θρύλο! (photos)

«Χαμός» και στην Ύδρα για τον Θρύλο! (photos)

Συνεχίζεται η περιήγηση ανά την Ελλάδα για το τρόπαιο του Conference League, την ίδια στιγμή που το αντίστοιχο του Youth League βρίσκεται στη Βραζιλία, μαζί με την ομάδα νέων του Ολυμπιακού. Επόμενος προορισμός ήταν η Ύδρα, το απόγευμα της Τετάρτης (21/8).

Η κούπα τοποθετήθηκε στο σημείο κάτω από τη Σχολή Εμποροπλοιάρχων και προκάλεσε πραγματικό «χαμό». Τα χρώματα του Θρύλου «σκέπασαν» το νησί, το ίδιο και τα τραγούδια, μαζί με τα συνθήματα, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Τα σοκάκια του νησιού έγιναν ένα μικρό «Καραϊσκάκη», με τον κόσμο να αποθεώνει τον Ολυμπιακό και το ευρωπαϊκό του μεγαλείο. Παράλληλα, οι φωτογραφίες... έδιναν και έπαιρναν, με το κόσμο να θέλει διακαώς μία φωτογραφία με το βαρύτιμο τρόπαιο, το οποίο κατακτήθηκε τον περασμένο Μάϊο, μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την παράσταση «έκλεψε», μεταξύ άλλων, η βαρκάδα που έκανε το τρόπαιο του Conference League, καθώς και τα καπνογόνα τα οποία «πλημμύρισαν» το σημείο όπου βρισκόταν η κούπα και έκαναν ακόμα πιο «μαγική» την ατμόσφαιρα. Όλα αυτά μαζί με το τραγούδι των φίλων του Θρύλου δημιούργησαν ένα υπέροχο σκηνικό.

Η συνέχεια δίνεται στις 23 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή, όταν και το βαρύτιμο κύπελλο του Conference League θα βρεθεί στον Πύργο και την κεντρική πλατεία, στις 19:30.

Οι καλύτερες στιγμές από την επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Ύδρα, μέσα από το φωτογραφικό φακό της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ: 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ