ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρώτο φαβορί ο Ελ Κααμπί

Πρώτο φαβορί ο Ελ Κααμπί

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε ραντεβού την Τετάρτη (21/8) στο Ρέντη με τους παίκτες του μετά από ένα διήμερο ρεπό, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, για τον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας, με αντίπαλο την Athens Kallithea. Ο Βάσκος προπονητής, δεν θα υπολογίζει για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής τους πέντε πιτσιρικάδες, Κωστούλα, Μουζακίτη, Κουτσίδη, Μπακούλα και Παπακανέλλο, με τους οποίους έκανε προετοιμασία φέτος και πήρε τους τέσσερις πρώτους στην αποστολή με τον Βόλο, αλλά θα έχει σημαντικές επιστροφές.

Στις επάλξεις ξανά ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος δεν έπαιξε στην πρεμιέρα μετά από ενοχλήσεις που είχε στην προπόνηση, λίγες μέρες πριν από τον αγώνα του Πανθεσσαλικού και θα είναι μια επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Στις θέσεις των σέντερ μπακ, ο Μεντιλίμπαρ θα το… ψάξει για το δίδυμο που θα παρατάξει στις 26 του μήνα και σίγουρα ο Έλληνας αμυντικός θα μπορούσε να μπει στην ενδεκάδα.

Διαθέσιμος θα είναι για πρώτη φορά και ο Ντάνι Γκαρθία, από τον οποίο δεν έχουμε πάρει γεύση ακόμα ούτε σε φιλικό παιχνίδι, αφού είχε τραυματιστεί στις αρχές της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Ο Ισπανός χαφ, δεν θα είναι «ενδεκαδάτος», αλλά θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι.

Αναφορικά με την κορυφή της επίθεσης, στον Βόλο είχε ξεκινήσει ο Μπάμπης Κωστούλας, αλλά τώρα ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει φανέλα βασικού. Η επιλογή του Ρομάν Γιάρεμτσουκ, είναι πιο πίσω, όπως φάνηκε και στον Βόλο όπου μπήκε προς το φινάλε.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ