ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Τρέλα» για τον Ολυμπιακό και στην Πρέβεζα! (photos)

«Τρέλα» για τον Ολυμπιακό και στην Πρέβεζα! (photos)

Την ίδια ώρα που το τρόπαιο του Youth League βρίσκεται στη Βραζιλία, μαζί με την ομάδα νέων του Ολυμπιακού, αυτό του Conference League συνεχίζει την περιήγησή του, ανά την Ελλάδα. Το απόγευμα της Τρίτης (20/8), η βαρύτιμη ευρωκούπα βρέθηκε στην Πρέβεζα.

Η Πλατεία Ανδρούτσου βάφτηκε «ερυθρόλευκη» για το μεγαλείο του Θρύλου, με χιλιάδες κόσμου να βρίσκεται εκεί, προκειμένου να αποθεώσει τη μεγάλη του αγάπη και να φωτογραφηθεί με το κύπελλο που κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι», προ ολίγων μηνών, στη Νέα Φιλαδέλφεια και την «OPAP Arena».

Ένα από τα στιγμιότυπα που «έκλεψαν» την παράσταση ήταν η... βαρκάδα που έκανε το τρόπαιο του Conference League, πριν βρεθεί στο κεντρικό σημείο, όπου οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα έβγαζαν μαζί της φωτογραφίες. Μία φανταστική ατμόσφαιρα, που το βράδυ έγινε ακόμα καλύτερη.

Με τη δύση του ηλίου, τα βεγγαλικά και τα καπνογόνα των φίλων του Θρύλου έκαναν τη νύχτα... μέρα στην πόλη της Πρέβεζας. Το τραγούδι, δε, και τα συνθήματα των «ερυθρόλευκων» οπαδών έδωσαν έξτρα παλμό στην εκδήλωση.

Ακόμα μία επίσκεψη των Πειραιωτών, ανά την Ελλάδα, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το tour συνεχίζεται και επόμενη στάση είναι η Ύδρα, το απόγευμα της Τετάρτης (21/8, 19:30, Κάτω από τη Σχολή Εμποροπλοιάρχων

Παρακάτω οι καλύτερες στιγμές από την υποδοχή του τροπαίου του Conference League στην Πρέβεζα, μέσα από τον φωτογραφικό φακό της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ