ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Οδηγός» για τον Πιρόλα η εμφάνιση στον Βόλο!

«Οδηγός» για τον Πιρόλα η εμφάνιση στον Βόλο!

Για πολλούς παίκτες, το παιχνίδι του Ολυμπιακού στον Βόλο ήταν το πρώτο τους στην Stoiximan Super League. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Λορένζο Πιρόλα.

Ο Ιταλός στόπερ ξεκίνησε βασικός, στο πλευρό του Ζουλιάν Μπιανκόν, στο κέντρο της άμυνας. Και μπορούμε να πούμε ότι δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, στη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 2-0, όντας σε σχετικά καλή ημέρα.

Αρκετά δραστήριος, μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο 22χρονος μπακ, που προσπάθησε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του, κυρίως στο αμυντικό μισό του Ολυμπιακού. Έδωσε μάχες, πίεσε και έδειξε να ανταποκρίνεται θετικά στο ρόλο του.

Παίζοντας σε ολόκληρο το παιχνίδι, ο Πιρόλα κατέγραψε 5 εκκαθαρίσεις φάσεων, 1 μπλοκαρισμένο σουτ αντιπάλου, 1 αναχαίτηση φάσης, αλλά και τρία επιτυχημένα τάκλιν. Επιπλέον, δεν δέχθηκε καμία ντρίπλα, κερδίζοντας τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες. 3 στις 4 στο χορτάρι και 3 στις 5 στο εναέριο παιχνίδι. Το σύνολο 6 στις 9, ήτοι το 66,7 % των μονομαχιών, στις οποίες έλαβε μέρος.

Μία μεστή παρουσία για έναν παίκτη που παίζει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του με την ομάδα του. Σίγουρα θα έπρεπε να προσέξει σε κάποιες στιγμές, ωστόσο ήταν χρήσιμος για τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League.

Σε μία ανασταλτική γραμμή η οποία βρίσκει τώρα την ταυτότητά της, το να βλέπουμε τους παίκτες να κάνουν τέτοια προσπάθεια και να έχουν την εικόνα του Πιρόλα είναι μάλλον αισιόδοξο σημάδι. Σίγουρα η συνέχεια είναι πολύ πιο απαιτητική, όμως με τέτοια παιχνίδια, ο Ιταλός μπορεί να κερδίσει ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και να τονώσει την ψυχολογία του.

Αυτό θα είναι η πιο «ευεργετική» πράξη για τον ίδιο, εν όψει συνέχειας. Άλλωστε, έχει έρθει στον Θρύλο για να ηγηθεί της άμυνάς του και θέλει να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερο εαυτό του. Αυτό μπορεί να αργήσει να φανεί στο 100%, όμως ο 22χρονος μπακ φαίνεται ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να το πετύχει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ