ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Τρέλα» για τον Θρύλο και στην Ηγουμενίτσα! (photos)

«Τρέλα» για τον Θρύλο και στην Ηγουμενίτσα! (photos)

Μετά από ένα μικρό διάλλειμα, η περιήγηση των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού συνεχίζεται ανά την Ελλάδα. Αυτή τη φορά, ο προορισμός που έγινε «ερυθρόλευκος» ήταν η Ηγουμενίτσα.

Αυτή τη φορά, όμως, με μία μεγάλη διαφορά. Σε αυτή βρίσκεται μόνο το τρόπαιο του Conference League, αφού αυτό του Youth League θα βρεθεί μαζί με την ομάδα Νέων του Θρύλου στη Βραζιλία και τον Μαρακανά, για τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, κόντρα στην Φλαμένγκο.

Ο κόσμος δεν πτοήθηκε ούτε από αυτό, όμως, αλλά ούτε και από την βροχή και βρέθηκε στο «Πάνθεον» για να αποθεώσει το μεγαλείο του Θρύλου. Χιλιάδες κόσμου έδωσαν βροντερό «παρών», σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κλειστό χώρο, ένεκα και των καιρικών συνθηκών.

Παρ' όλα αυτά, η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή, με τον κόσμο να τραγουδά και να φωνάζει συνθήματα για τη «μεγάλη του αγάπη»! Όπως πάντα, οι φωτογραφίες ήταν αμέτρητες, ενώ η κούπα του Conference βγήκε και εκτός του διαμορφωμένου χώρου για την υποδοχή της.

Αυτό έγινε αφού άναψαν πολλά καπνογόνα και βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα... μέρα, όταν έδυσε ο ήλιος.

Το tour δεν σταματά εδώ, αφού την Τρίτη 20 Αυγούστου, σειρά έχει η Πρέβεζα, εκεί όπου η υποδοχή θα γίνει στην Πλατεία Ανδρούτσου, στις 19:30.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ