ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι ευρωκούπες του Θρύλου συνεχίζουν την περιήγησή τους στην Ηγουμενίτσα!

Οι ευρωκούπες του Θρύλου συνεχίζουν την περιήγησή τους στην Ηγουμενίτσα!

Όλη η Ελλάδα βρίσκεται σε ρυθμούς... Ολυμπιακού, αφού τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των «ερυθρόλευκων» συνεχίζουν να ταξιδεύουν σε ολόκληρη τη χώρα, με σκοπό να θυμίσουν μεγάλες στιγμές στον κόσμο της ομάδας.

Επόμενη στάση, το απόγευμα της Δευτέρας (19/8) η Ηγουμενίτσα. Στην Πάνθεον, στις 19:30, τα κύπελλα του Conference και του Youth League θα βρίσκονται εκεί, προκειμένου ο κόσμος να φωτογραφηθεί μαζί τους και να αποθεώσει το μεγαλείο του Θρύλου, για ακόμα μία φορά.

Παράλληλα, έντονη αναμένεται να είναι η κινητικότητα, αναφορικά με τις κάρτες μελών και φιλάθλων. Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν τις μαγικές κάρτες, που είναι και συλλεκτικές, λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων του συλλόγου, θα μπορούν να το κάνουν, από τα κιόσκια του Ερασιτέχνη που θα τοποθετηθούν στο σημείο.

Θυμίζουμε την ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Ύδρα και Πύργος είναι οι τέσσερις επόμενοι προορισμοί, της Θρυλικής περιοδείας των δύο Ευρωπαϊκών τροπαίων της ομάδας μας. 19/08 Ηγουμενίτσα, Στο Πάνθεον, 19:30 20/08 Πρέβεζα, Πλατεία Ανδρούτσου, 19:30 21/08 Ύδρα, Κάτω από τη Σχολή Εμποροπλοιάρχων, 19:30

23/08 Πύργος, Κεντρική Πλατεία Πύργου, 19:30

Σας περιμένουμε όλους!».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ