ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Xαμόγελα με Ρέτσο και Γκαρθία!

Xαμόγελα με Ρέτσο και Γκαρθία!

Ο Χοσέ Μεντιλίμπαρ έλαβε θετικά νέα σχετικά με την κατάσταση των παικτών Παναγιώτη Ρέτσο και Ντάνι Γκαρθία, οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να μπουν κανονικά σε φουλ ρυθμούς και δηλώνουν έτοιμοι για το επόμενο φιλικό παιχνίδι της ομάδας (26/8, 20:30) με την Καλλιθέα για το πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη.

Ο Βάσκος τεχνικός που βλέπει με ικανοποίηση παίκτες κλειδιά όπως οι Ελ Κααμπί, Στάμενιτς και Γιάρεμτσουκ να ανεβάζουν στροφές παίρνοντας λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους. Για αυτό ακριβώς ο Μεντιλίμπαρ τους έβαλε στο ματς με τον Βόλο θέλοντας να τους έχει όσο πιο γρήγορα έτοιμους για τα ματς που έρχονται.

Το σημαντικό είναι πως μετά από καιρό θα έχει τον Ντάνι Γκαρθία που υπολογίζει πολύ για τα πλάνα του. Ο πολύπειρος Ισπανός μέσος είχε τραυματιστεί τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας στην Ολλανδία και από τότε δεν έχει κάνει προπόνηση με την ομά[1]δα. Κάτι που θα κάνει από την Τετάρτη παρέα με τον Ρέτσο που λίγο πριν το ματς στον Βόλο τραυματίστηκε στην προπόνηση.

Η επιστροφή των Γκαρθία και Ρέτσου αποτελεί ευχάριστο νέο για τον προπονητή και τους φιλάθλους, και όλοι ανυπομονούν να δουν τη συμβολή τους στον ερυθρόλευκο άξονα με φόντο την επερχόμενη σεζόν!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ