ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα!

Εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα!

Η στόχευση του Ολυμπιακού ήταν απ’ την αρχή ξεκάθαρη. Να μείνουν όλοι όσοι ήταν στην ομαδάρα που έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Conference League. Μιλάμε κυρίως για υποθέσεις που υπάρχει και τρίτος στην μέση (σ.σ. δανεικοί). Ο Ολυμπιακός «τρέχει» τις εξελίξεις θέλοντας όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το ρόστερ που τελείωσε τη σεζόν ώστε μετά να ξέρει τη στόχευσή του.

Με τους Κάρμο και Ποντένσε, όπως έχουμε τονίσει εδώ και καιρό, να είναι το πρώτο μεγάλο «στοίχημα», ώστε να τους δούμε με τα «ερυθρόλευκα» και τη νέα σεζόν.

Εβδομάδα εξελίξεων είναι πιθανό να διανύουμε για τις δύο περιπτώσεις. Η 4η Σεπτεμβρίου, όταν και θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να δηλώσουν την ευρωπαϊκή τους λίστα, πλησιάζει και τα ανοιχτά μέτωπα είναι αρκετά για τους Πειραιώτες.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε παραμένει προτεραιότητα και παραμένει η αισιοδοξία πως θα επιστρέψει, παρότι η Γουλβς τηρεί σκληρή διαπραγματευτική στάση. Από την άλλη, ο Νταβίντ Κάρμο «παίζει» και πάλι δυνατά για τον Θρύλος. Ο ίδιος έχει μείνει στον πάγκο στα τρία πρώτα ματς της Πόρτο, η οποία βρίσκεται και σε αναζήτηση ενός ακόμη στόπερ. Ο υψηλόσωμος στόπερ βλέπει τις υποσχέσεις των «δράκων» πως θα αξιοποιηθεί να μην πιάνουν τόπο και οι «ερυθρόλευκοι» καραδοκούν περιμένοντας την ευκαιρία να τον πάρουν πίσω.

Τέλος, πάντα παραμένει ανοικτό να γίνουν άλλες προσθήκες, όπως στη θέση του αριστερού μπακ και του κεντρικού χαφ. Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει τρεις «ελεύθερες» θέσεις ξένων παικτών για να φτάσει στους 17 της ευρωπαϊκής του λίστας και έναν μόλις δανεικό (Στάμενιτς).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ