ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ευλογιά» για τον Ολυμπιακό η συνύπαρξη Ροντινέι-Ζέλσον!

«Ευλογιά» για τον Ολυμπιακό η συνύπαρξη Ροντινέι-Ζέλσον!

Μπαίνοντας στη «μάχη» των επίσημων υποχρεώσεων για την αγωνιστική σεζόν 2024/25, ο Ολυμπιακός δείχνει αρκετά καλά σημάδια, καθώς και ότι έχει περιθώρια βελτίωσης. Το πλάνου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εφαρμόζεται σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο χρειάζεται κάποιες «πινελιές» για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Πρέπει, όμως, να παραδεχθούμε ότι ο φετινός Θρύλος έχει πολλά δυνατά σημεία, που μπορούν να πλήξουν κάθε αντίπαλο. Παραδείγματος χάρη, η δεξιά του πλευρά, η οποία με Ζέλσον Μάρτινς και Ροντινέι αποτελεί «κίνδυνο-θάνατο» για όσους αντιμετωπίζουν τους Πειραιώτες.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ και ο Βραζιλιάνος μπακ έδειξαν, από την πρώτη στιγμή της προετοιμασίας, ότι φέτος δεν αστειεύονται. Η δουλειά είχε ξεκινήσει ήδη από τις διακοπές, ενώ στα φιλικά της pre-season αμφότεροι έδειξαν ότι αυτή τη χρονιά θα είναι ασταμάτητοι. Και με το Βόλο ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Ο Ροντινέι στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ζέλσον μπροστά του, στα «φτερά» της επίθεσης έκαναν μία τρομερή εμφάνιση, ακόμα μία, θέτοντας τον πήχη ψηλά για το άμεσο μέλλον. Μάλιστα, αυτό δεν ισχύει μόνο για την παρουσία τους, ατομικά, αλλά και τη συνεργασία μεταξύ τους.

Ενδεικτικό παράδειγμα η φάση του 1-0. Δημιουργός ο Πορτογάλος, που σέρβιρε στον Βραζιλιάνο αμυντικό το πρώτο τέρμα του Ολυμπιακού, στο φετινό πρωτάθλημα. Τους είδαμε να έχουν, γενικότερα, μία άψογη συνεργασία και να είναι πρόβλημα για την ομάδα του Βόλου.

Ο Ζέλσον Μάρτινς συνεχίζει, ακριβώς όπως και στην προετοιμασία. Με τέρμα τα «γκάζια», δείχνοντας πολλές πλευρές του παιχνιδιού του. Στο Πανθεσσαλικό ήταν απόλυτος ρυθμιστής του δημιουργικού παιχνιδιού του Θρύλου, επιδεικνύοντας το πόσο έξυπνος παίκτης είναι και ανοίγοντας χώρο για τους συμπαίκτες του.

Από την πλευρά του, ο Ροντινέι συνεχίζει ακριβώς όπως και την περασμένη σεζόν. Χωρίς να κουράζεται, με συμβολή τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Και οι δύο, όμως, έχουν ένα κοινό.

Τη «δίψα» που βγάζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για το καλύτερο αποτέλεσμα. Και οι δύο έχουν κίνητρο για το καλύτερο και το δείχνουν μέσα στο γήπεδο, από την πρώτη στιγμή. Σίγουρα μία τέτοια συνταγή δεν μπορεί να αποτύχει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ