ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με οδηγό τον… Μάρκο Σίλβα

Με οδηγό τον… Μάρκο Σίλβα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 2-0 στον Βόλο, για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Έτσι, στόχος είναι τώρα να έρθουν τέσσερα ακόμα τρίποντα για να φτιαχτεί ένα καλό σερί και το επόμενο ραντεβού είναι την Δευτέρα με την Athens Kallithea. Στόχος των παικτών και του Μεντιλίμπαρ είναι να μπουν με τέρμα τα… γκάζια στην , καθώς 3 Χ 5 ίσον βήμα για το 48ο πρωτάθλημα της ιστορίας του Θρύλου που θα συμπέσει με τα 100ά γενέθλιά του. Ένας ακόμη λόγος για την κατάκτησή του.

Έχοντας ήδη τρεις βαθμούς, ο Ολυμπιακός καλείται να… θυμηθεί ότι έκανε το 2014 με τον Μάρκο Σίλβα στο τιμόνι του. Δεν είχε προκριματικά, όπως και φέτος, και ξεκίνησε με σερί πέντε νικών. Θυμίζουμε τα αποτελέσματα: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 3-0, Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-2, Ολυμπιακός-Πλατανιάς 3-1, Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-3, Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-1.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει και φέτος, καθώς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχει βατούς αντιπάλους και το πρώτο δυνατό τεστ είναι με τον Αρη. Αναλυτικά το πρόγραμμα: 2η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Athens Kallithea (26 Αυγούστου), 3η αγωνιστική: Λαμία – Ολυμπιακός (31 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου), 4η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (14-15 Σεπτεμβρίου), 5η αγωνιστική: Άρης – Ολυμπιακός (21-22 Σεπτεμβρίου).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ