ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα ρεκόρ του Κωστούλα με τον Θρύλο!

Τα ρεκόρ του Κωστούλα με τον Θρύλο!

Ήταν απαραίτητο για τον Ολυμπιακό να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα και το έκανε με γενέες επιλογές στο αρχικό σχήμα με χαρακτηριστικό παράδειγμα, η επιλογή του 17χρονου Μπάμπη Κωστούλα στην ενδεκάδα.

Αφού δεν ήταν έτοιμοι οι Ελ Κααμπί και Γιάρμετσουκ, ο Κωστούλας πήρε θέση στην κορυφή της ερυθρόλευκης επίθεσης. Τι και αν είναι μόλις 17 χρονών. Λεπτομέρεια που στη λογική του Μεντιλίμπαρ δεν παίζει κανέναν… ρόλο.

Ο 17χρονος φορ, ίσως το πιο ελπιδοφόρο project του ελληνικού ποδοσφαίρου στη θέση του σέντερ φορ έγραψε ιστορία με την συμμετοχή στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών. Πέραν του ότι έγινε ο τρίτος νεότερος  ποδοσφαιριστής στην ιστορία που αγωνίζεται στην ενδεκάδα του Θρύλου και ο τελευταίος Έλληνας φορ μετά από 6 χρόνια, υπήρξε άλλο ένα επίτευγμα που κατάφερε.

Ο Χαράλαμπος Κωστούλας έγινε μόλις ο δεύτερος στην ιστορία, που παίζει στην Α' Εθνική με τον Ολυμπιακό, έχοντας παίξει και ο πατέρας του, αλλά μάλιστα και πρώτος ως επαγγελματίας. Ο Θανάσης Ρωσσίδης, γιός του Ηλία, είχε αγωνιστεί σε ένα και μοναδικό ματς, ως ερασιτέχνης στην απεργία του 1986.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ