ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να μπει «με το δεξί» ο Θρύλος!

Να μπει «με το δεξί» ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός ξεκινά το «ταξίδι» του, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή, όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το Βόλο στο Πανθεσσαλικό, το βράδυ του Σαββάτου (17/8, 20:00), για την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Θρύλο φέτος, αλλά και πρώτο μετά την κατάκτηση του Conference League. Ένα ιδιαίτερο ματς, από κάθε άποψη, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του να μην μένουν στάσιμοι στις προηγούμενες επιτυχίες, αλλά να βάζουν στόχο νέες.

Με «όπλο» το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο, ο Ολυμπιακός ξεκινά πιο φορτσάτος από ποτέ, προκειμένου να τα σαρώσει όλα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, αυτή την αγωνιστική περίοδο. Ένας λόγος παραπάνω για να γίνει αυτό είναι και η συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, κάτι που κάνει το 2024/25 μία σεζόν... σημαδιακή.

Πρώτη στάση ο Βόλος, στο δρόμο για το 48ο πρωτάθλημα, και η τοπική ομάδα, με τον Θρύλο να έχει καλή παράδοση στο Πανθεσσαλικό και να ελπίζει στο καλύτερο δυνατό «ποδαρικό». Σε αυτό, σύμμαχος αποτελεί και η εικόνα της ομάδας, στα φιλικά παιχνίδια.

Το σύνολο του Μεντιλίμπαρ έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής, στην pre-season, παίζοντας ένα ελκυστικό, σε γενικές γραμμές, ποδόσφαιρο. Κάπως έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και κατά τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Πάντα δίπλα στον Ολυμπιακό και ο πύρινός του κόσμος! Οι ΓΑΥΡΟΙ θα κατακλύσουν το γήπεδο, αφού πάνω από 5 χιλιάδες εισιτήρια έκαναν «φτερά», εν όψει της αναμέτρησης με το Βόλο. Πάντα οι οπαδοί του Θρύλου δημιουργούν μία ατμόσφαιρα «μαγική» και αυτό θα πράξουν για ακόμα μία φορά, δημιουργώντας ένα μικρό «Καραϊσκάκη», με την ατμόσφαιρα που θα φτιάξουν.

Η αισιοδοξία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι μεγάλη, παράλληλα, ωστόσο, τα κεφάλια μένουν... χαμηλά. Βήμα-βήμα θέλουν ο Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του να επιστρέψουν στην κορυφή, χωρίς φανφάρες και μεγάλα λόγια. Μόνο με πράξεις, αρχής γενομένης από μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα, στο παιχνίδι με το Βόλο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ