ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του για τους Πρωταθλητές Ευρώπης!

Ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του για τους Πρωταθλητές Ευρώπης!

Η φετινή pre-season είχε πολλούς τομείς, οι οποίοι ξεχώρισαν για το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Σχεδόν όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτός τους, δείχνοντας πως έχουν και τη διάθεση και το πείσμα, προκειμένου να πετύχουν, καθώς και να είναι καλύτεροι, σε σχέση ακόμα και με την περασμένη σεζόν. Όμως σίγουρα στο επίκεντρο βρέθηκαν τα πιο νεαρά παιδιά του Θρύλου. Οι παίκτες που προέρχονται από την Κ19 και τη Β' ομάδα του συλλόγου.

Την ευκαιρία που τους δόθηκε οι μικροί την άρπαξαν από τα «μαλλιά», δείχνοντας ότι επιτυχίες, όπως η κατάκτηση του Youth League ήταν μονάχα η... αρχή. Η εικόνα που μας έδειξαν στο χορτάρι ήταν αντάξια των προσδοκιών και σίγουρα όλοι ξεχώρισαν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ωστόσο, μέσα στην ημέρα λογικά θα έχουμε ένα πρώτο ξεκαθάρισμα των προθέσεων του Μεντιλίμπαρ για τους μικρούς του Ολυμπιακού! Συγκεκριμένα, θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον Βόλο, και με βάση την περσινή πρακτική του, ο Βάσκος παίρνει 21 παίκτες μαζί με τον 3ο γκολκίπερ. Αυτή την στιγμή η ομάδα διαθέσιμους παίκτες για την αυριανή πρεμιέρα τους 25 από τους 27, καθώς οι Ρέτσος και Γκαρθία αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμούς. Ωστόσο, από τους 25, πάμε στους 24, με τον αποκλεισμό ενός εκ των τεσσάρων γκολκίπερ, πιθανόν του νεαρού Μπότη.

Οπότε, λογικά θα αποκλειστούν δύο η, μάλλον τρεις παίκτες, που λογικά θα είναι κάποιοι εκ των Μουζακίτη, Μπακούλα, Κωστούλα, Κουτσίδη, Παπακανέλλου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ