ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανεβάζει «στροφές» ο Ολυμπιακός! (photo)

Ανεβάζει «στροφές» ο Ολυμπιακός! (photo)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει τους παίκτες του Ολυμπιακού σε «φουλ» ρυθμούς, από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία. Τώρα, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν, όμως το σύνολο του Βάσκου τεχνικού δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές, με μεγάλη άνεση μάλιστα.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Βόλο (17/8, 20:00) πλησιάζει και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο οι ταχύτητες ανεβαίνουν. Πλέον, η ομάδα μπαίνει σε άλλη... πίστα, με την εικόνα την φιλικών να είναι αισιόδοξη, για το αν ο Θρύλος θα μπορέσει να τα καταφέρει σε αυτή.

Βλέπουμε ότι όλοι παίκτες, από την πρώτη μέρα, δείχνουν με κάθε ευκαιρία την «δίψα» που έχουν για νέες επιτυχίες, με προάγγελο την κατάκτηση του Conference League. Και αυτή η όρεξη για κάτι ακόμα καλύτερο, τόσο από παλιότερους, όσο και από νέους παίκτες δεν ελαττώνεται. Αντιθέτως γίνεται όλο και πιο μεγάλη.

Ένα πολύ χαρμόσυνο σημάδι, σχετικά με την ολοκλήρωση της δόμησης, όσον αφορά την ομάδα, τη νοοτροπία της, αλλά και την υλοποίηση του πλάνου, που έχει στο μυαλό του ο «Μέντι» για τον Ολυμπιακό του... αύριο. Ακόμα και οι νεότεροι παίκτες αφουγκράζονται το κλίμα και μπαίνουν αμέσως στο νόημα.

Η ανανέωση του Παναγιώτη Ρέτσου φέρνει «χαμόγελα» στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, αφού αποτελεί μία έξτρα «ανάσα» για την άμυνα, τόσο για το παρόν, όσο και το μέλλον. Άλλωστε, οι όποιες παθογένειες έχουν εντοπιστεί, στο ανασταλτικό παιχνίδι και μπορούν να μετατραπούν, μέσα από τη σκληρή δουλειά, σε προτερήματα.

Αυτό θα ήταν το αποκορύφωμα, για μία ομάδα που στην επίθεση πετάει «φωτιές». Η διαρκής πίεση, που οδηγεί σε ασταμάτητη απειλή προ τον αντίπαλο, έχει μετατρέψει τον Θρύλο σε «φόβητρο» για τις αντίπαλες άμυνες. Παρ' όλα αυτά, κανείς δεν επαναπαύεται, εν όψει της συνέχειας.

Κάθε άλλο, μάλιστα. Τα «γκάζια» ανεβαίνουν όλο και περισσότερο, με τους ποδοσφαιριστές να ρίχνουν όλο και περισσότερη δουλειά. Κάτι που τους ικανοποιεί, αφού ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά, ειδικά με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων του συλλόγου.

Το βλέπουμε και στην φωτογραφία που ανέβασε η ΠΑΕ από την προπόνηση με Ζέλσον Μάρτινς, Μπιανκόν και Τσικίνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» μοιάζουν όλο και πιο έτοιμοι για να μπουν στο «στίβο» της νέας σεζόν και το βλέμμα βρίσκεται μόνο στο μέλλον και τις επιτυχίες που έρχονται! Διότι με αυτή τη νοοτροπία, ο Ολυμπιακός μόνο αυτές πρέπει να περιμένει και αποτελούν κάτι παραπάνω από ένα ρεαλιστικό σενάριο. Φτάνει να το αποδείξει και η εικόνα μέσα στο γήπεδο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ