Έκαναν «φτερά» πάνω από 3 χιλιάδες εισιτήρια για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στον Βόλο!

«Πανζουρλισμός» επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού, για το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Super League, με αντίπαλο τον Βόλο, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Αυγούστου, στις 20:00.
Όπως όλα δείχνουν, μάλιστα, αναμένεται να υπάρχει και sold out, μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, που αντιστοιχούν στην Ανατολική εξέδρα (Θύρες 43-56) ή το Βόρειο πέταλο (Θύρες 31-42), μέσω της MORE.COM πατώντας ΕΔΩ (https://www.more.com/sports/bolos-olympiakos/).
Από εκεί και πέρα, να υπενθυμίσουμε ότι τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Conference και του Youth League θα βρίσκονται στο Βόλο και το Volow Palace, τόσο την Παρασκευή (16/8), όσο και το Σάββατο (17/8).Κατά τις συγκεκριμένες ημέρες (17:00-21:00 και 11:00-17:00 αντίστοιχα), οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τις ευρωκούπες.
Παράλληλα να προμηθευτούν την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2024-25 στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ.