ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σε ρυθμούς Βόλου ο Θρύλος!

Σε ρυθμούς Βόλου ο Θρύλος!

Με αυτό το φιλικό στην Κύπρο, απέναντι στον Άρη Λεμεσού,  ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μια σειρά 8 φιλικών αγώνων πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν. Ο απολογισμός για τους Πειραιώτες ήταν τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε ένα διάστημα όπου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε ισότιμα ευκαιρίες σε όλο το ρόστερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό την Κυριακή και από σήμερα θα επιστρέψουν στο προπονητικό του Ρέντη, ανεβάζοντας στροφές ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Από σήμερα πιθανόν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να προσαρμόσει τις προπονήσεις πάνω στους Βολιώτες, δοκιμάζοντας πράγματα για την ενδεκάδα.

Οι Πειραιώτες προετοιμάζονται με το μυαλό στην πρεμιέρα της ομάδας του Πειραιά στο πρωτάθλημα της Super League 1. Το προσεχές Σάββατο, ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αρχίζει, επιτέλους, το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός θέλει να μπει με τον καλύτερο τρόπο στις επίσημες υποχρεώσεις του εγχώρια. Για αυτό και άπαντες στο Ρέντη έχουν το μυαλό τους στο ματς του Σαββάτου και προετοιμάζονται για τον συγκεκριμένο αγώνα...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ