ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Όπλο» η υπομονή για Ποντένσε

«Όπλο» η υπομονή για Ποντένσε

Στην Κύπρο τελείωσε και με τη βούλα η καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού (σε επίπεδο φιλικών) και πλέον ξεκινούν τα σπουδαία με τα επίσημα ματς, αλλά και τις τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ.

Ο λαός μίλησε ξανά, μετά το φιλικό με τη Νότιγχαμ και χθες στην Κύπρο, ζήτησε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει τα πάντα για να φέρει τον Ποντένσε. Η έλευση του οποίου μαζί με τον Ζέλσον και τον Βέλντε θα ισχυροποιήσουν αφάνταστα τα «φτερά» της επίθεσης και θα δούμε σπουδαία πράγματα την φετινή σεζόν.

Η ολοκλήρωση της παραμονής του στο Λιμάνι βρίσκεται «προ των πυλών», όμως η υπομονή πρέπει να κυριαρχήσει για λίγο ακόμα. Επιθυμία του Πορτογάλου εξτρέμ να παραμείνει στο Λιμάνι, όσο τίποτα άλλο. Όμως, όλοι περιμένουν την Γουλβς και την τελευταία κίνηση που θα τον αφήσει να συνεχίσει, αυτή τη φορά όχι ως δανεικός, στην ομάδα της «καρδιάς» του.

Όση προσπάθεια κι αν γίνεται, προκειμένου να «τρεναριστεί», όλα δείχνουν ότι το happy end είναι μία... ανάσα από το να πραγματοποιηθεί. Απλά η «βασίλισσα των αρετών» πρέπει να παραμείνει για λίγο ακόμα στο προσκήνιο και να υπενθυμίσει στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι τα καλύτερα έρχονται... προσεχώς!

Άλλωστε και πέρσι στο φινάλε των μεταγραφών ήρθε ο «κοντός» και αναπτερώθηκε η ψυχολογία όλων μας. Ο Ποντένσε έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα και ποιο είναι αυτό; Και 31 Αυγούστου να έρθει οριστική συμφωνία και «δέσει» στο Λιμάνι, παίζει άμεσα, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, καθώς νιώθει σαν το σπίτι του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ