ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανεβάζει «στροφές» όλο και περισσότερο ο Αποστολόπουλος!

Ανεβάζει «στροφές» όλο και περισσότερο ο Αποστολόπουλος!

Η άμυνα του Ολυμπιακού έδειξε, στην αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ότι θέλει ακόμα αρκετή δουλειά, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Ωστόσο, έκαναν την εμφάνισή τους και κάποια θετικά στοιχεία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εμφάνιση του Αποστόλου Αποστολόπουλου. Ο Έλληνας αριστερός μπακ έχει κερδίσει, εδώ και καιρό, την εμπιστοσύνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και την εκμεταλλεύεται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εικόνα του, καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, είναι τουλάχιστον αισιόδοξη και, κόντρα στους Άγγλους, το απέδειξε για ακόμη μία φορά.

Ο Αποστολόπουλος έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση, όντας από τους πιο δραστήριους παίκτες του γηπέδου. Πίεζε διαρκώς, έβγαζε όρεξη στον αγωνιστικό χώρο και γενικά δείχνει να χτυπά στα ίσα την «πόρτα» της πρώτης ομάδας, αλλά και της 11άδας, όποτε εγκατάσταση, του Θρύλου.

Παρά τα διαστήματα, στα οποία η ομάδα υστέρησε ανασταλτικά, η ευεργετική παρουσία της Έλληνας οποιοσθόφύλακα έκανε τη διαφορά, μεταξύ άλλων. Η ενέργεια και το πάθος που δείχνει, άλλωστε, δεν έχει ξεχωρίσει, μέσα στην προετοιμασία.

Αυτό του δίνει έξτρα πόντους, στη μάχη που δίνει, προκειμένου να αποτελέσει σημαντικό στέλεχος για τον επόμενο Ολυμπιακό και... όχι μόνο! Με σύμμαχό του τον Μεντιλίμπαρ που τον πιστεύει ακραία, το μέλλον προμηνύεται ακόμα πιο λαμπρό για τον νεαρό αμυντικό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ