ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστρέφουν «σπίτι» τα ευρωπαϊκά του Θρύλου!

Επιστρέφουν «σπίτι» τα ευρωπαϊκά του Θρύλου!

Μετά από πολύ καιρό, και τα μέσα Μαΐου, ο Ολυμπιακός αναμένεται να επιστρέψει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για το σπουδαίο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι οπαδοί του Θρύλου ανυπομονούν να δουν ξανά από κοντά την ομαδάρα του Μεντιλίμπαρ εν δράσει. Όμως, δεν είναι μονάχα αυτό για το οποίο αδημονούν.

Μαζί με τους «ερυθρόλευκους», σπίτι επιστρέφουν και οι δύο ευρωκούπες, που κατέκτησε ο σύλλογος, πριν λίγους μήνες. Το Conference και το Youth League θα αποτελέσουν, μεταξύ άλλων, το επίκεντρο της προσοχής, στο μεγάλο παιχνίδι, που διεξάγεται στο Ναό.

Τα δύο βαρύτιμα τρόπαια των ομάδων Ανδρών και Νέων, αντίστοιχα, ταξίδεψαν σε ολόκληρη την Ελλάδα, προκαλώντας πανζουρλισμό σε κάθε φίλο του Ολυμπιακού. Από τα ελληνικά νησιά στην επαρχία, τα δύο κύπελλα προκάλεσαν πραγματικό «χαμό» και απέδειξαν κάτι που ξέρουμε όλοι, για ακόμα μία φορά.

Αυτό είναι ότι η Ελλάδα είναι «ερυθρόλευκη». Οι φωνές, τα συνθήματα, τα καπνογόνα, τα χρώματα του Θρύλου, σε συνδυασμό με τις αμέτρητες φωτογραφίες, μαζί με τις δύο κούπες και τα βεγγαλικά, με τη δύση του ηλίου που έγιναν συνήθεια. Όλα αυτά αποτελούν τρανά παραδείγματα για να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα ότι λέγεται παραπάνω.

Ένα μαγικό «ταξίδι» που φτάνει από ολόκληρη τη χώρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πια, και το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Όσοι βρεθούν εκεί, θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν το ευρωπαϊκό μεγαλείο του Ολυμπιακού και να το αποθεώσουν, σε ένα παιχνίδι που θα θυμίζει γιορτή. Και αυτός είναι ένας από τους πιο βασικούς λόγους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ