ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η «αθόρυβη» και εξαιρετική δουλειά του Κοστίνια!

Η «αθόρυβη» και εξαιρετική δουλειά του Κοστίνια!

Σε αυτή την pre-season του Ολυμπιακού, η πλειοψηφία των παικτών έχει εντυπωσιάσει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τους «ερυθρόλευκους» να δουλεύουν εντατικά και σκληρά. Τόσο ο «κορμός» της ομάδας που συνεχίζει στα «χνάρια» της περυσινής πορείας, όσο και οι παίκτες που ήρθαν φέτος, έχουν τον ίδιο στόχο. Να αποδείξουν στον Βάσκο τεχνικό ότι μπορούν να υπολογίζονται απόλυτα για τα βασικά πλάνα του, καθώς και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του ακόμα περισσότερο.

Ένας εκ των αφίξεων που δείχνει, μέχρι στιγμής, ότι αυτό είναι σε καλό δρόμο να το καταφέρει είναι και ο Κοστίνια. Ο Πορτογάλος αμυντικός έδειξε, τόσο σε Ολλανδία, όσο και σε Ιταλία, ότι αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμος για τον «Μέντι» στην πορεία.

Ένας παίκτης που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ροντινέι και αυτό τον ευνοεί, κατά κάποιον τρόπο. Το δυναμικό και πιο... αμυντικό του παιχνίδι έρχεται να εξισορροπήσει την πληρότητα στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού συνδυάζεται με την τεχνική και το επιθετικό, κατά βασή, στυλ του Βραζιλιάνου.

Μέσα σε όλα αυτά, θα πρέπει να μιλήσουμε και για το πόσο επικίνδυνος είναι στο ψηλό παιχνίδι. Τόσο από άποψη κερδισμένων μονομαχιών, όσο και από πλευράς στημένων φάσεων, στην επίθεση. Ένα στοιχείο που ο Ολυμπιακός χρειάζεται να ενισχύσει λίγο περισσότερο και με τον Πορτογάλο μπακ το καταφέρνει.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με την όρεξη που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο, αποτελούν πολύ αισιόδοξα σημάδια για την πορεία του στο Λιμάνι. Ψυχολογικά είναι πολύ καλά και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Αυτό που θέλει να δείξει είναι ότι η παρουσία του στο Λιμάνι δεν είναι τυχαία, κάθε άλλο μάλιστα. Όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για τον Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό, μέσα στη σεζόν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ