ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

O’ Jogo: «Ο Όρτα έκλεισε στον Ολυμπιακό»

O’ Jogo: «Ο Όρτα έκλεισε στον Ολυμπιακό»

Αντρέ Όρτα προς των πυλών! O σπουδαίος Πορτογάλος χαδ, είναι κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα O JOGO αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε συμφωνία με την Μπράγκα για την απόκτηση του Όρτα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας, ο Πορτογάλος χαφ δεν έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση και αναμένεται να έρθει άμεσα κιόλας στην Ελλάδα, προκειμένου να ντυθεί ξανά στα «ερυθρόλευκα».

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, οι Πειραιώτες θα δώσουν 2.500.000 ευρώ στην Μπράγκα, συν άλλα 2.000.000 με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ η ομάδα θα κρατήσει και 15% ποσοστό μεταπώλησης για τον ταλαντούχο χαφ, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της αρμάδας του Μεντιλίμπαρ που κατέκτησε πέρσι το Conference League.

Ο Αντρέ Όρτα κατέγραψε 21 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ στο β' μισό της περσινής περιόδου με τα χρώματα του Ολυμπιακού και έρχεται όπως όλα δείχνουν για να ολοκληρώσει ένα πολύ δυνατό σύνολο παικτών στον άξονα. Έσε, Στάμενιτς, Τσικίνιο, Γκαρθία, Μουζακίτη, Μπακούλα.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ