ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παράδειγμα προς μίμηση η προσαρμογή Βέλντε στον Ολυμπιακό!

Παράδειγμα προς μίμηση η προσαρμογή Βέλντε στον Ολυμπιακό!

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές χρειάζονται έναν συγκεκριμένο χρόνο προσαρμογής, προκειμένου να μπουν σε... κανονικούς ρυθμούς με τη νέα τους ομάδα. Αυτό, ωστόσο, ο Κρίστοφερ Βέλντε το «κατέρριψε» στον Ολυμπιακό.

Έχοντας κάνει μόλις τρεις προπονήσεις, κατάφερε να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να θυμίζει ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται χρόνια στην ομάδα. Η εικόνα που έδειξε στα δύο φιλικά με Τερνάνα και Ρόμα ήταν... εξωφρενικά καλή!

Γκολ μετά από μόλις πέντε λεπτά παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο, στο πρώτο του κιόλας ματς. Παρουσία αρκετά ενεργή στο χορτάρι, κάτι που συνεχίστηκε και με τους «τζιαλορόσι». Εκεί όπου κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ροντινέι και ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου, χωρίς να καταλαβαίνει από προσαρμογές και χρόνους.

Αυτό έχει εντυπωσιάσει τον Μεντιλίμπαρ, μια και βλέπει έναν ποδοσφαιριστή να είναι πολύ φρέσκος στην ομάδα και παράλληλα η συμπεριφορά του να παραπέμπει σε κάποιον, ο οποίος αγωνίζεται χρόνια στον σύλλογο. Παράλληλα, δεν επαναπαύεται, θέλοντας να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το κλίμα που επικρατεί σε αυτόν τον Ολυμπιακό. Ένα σύνολο από το οποίο ο προπονητής παίρνει το 100% και, ακόμα κι αν παίκτης είναι καινούργιος στην ομάδα, καταφέρνει και αφουγκράζεται πλήρως την ψυχοσύνθεσή της, παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορεί να παράξει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ