ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ορτέγκα: «Έχουμε δουλέψει πολύ, θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους»

Ορτέγκα: «Έχουμε δουλέψει πολύ, θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους»

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα και συν τοις άλλοις δεν είχε την εικόνα που θα περίμενε κάποιος την περσινή σεζόν, αλλά υπήρχε βέβαια εξήγηση. Για 16 μήνες έπαιζε σερί δίχως διακοπές! Τώρα, ξεκουράστηκε και στην φετινή προετοιμασία αφήνει υποσχέσεις. Σε όλα τα φιλικά Ορτέγκα ήταν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Ο Αργεντινός μπακ λοιπόν δείχνει ότι είναι καλά! Ότι αυτή τη στιγμή πιστεύει περισσότερο στον εαυτό του απ’ ό,τι έδειχνε να πιστεύει πέρσι και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση όλων των τίτλων την σεζόν που ξεκινάει σύντομα, σε δηλώσεις του στο Olympiacos TV.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αίσθηση που έχουμε μετά το παιχνίδι είναι πολύ θετική. Έχουμε δουλέψει πολύ! Φάνηκε η ένταση που έχουμε αποκτήσει μέσα από την προπόνηση. Ίσως φανήκαμε λίγο κουρασμένοι από τις δυνατές προπονήσεις. Η αλήθεια είναι πως κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι με υψηλή ένταση για 90 λεπτά.

Όπως σας είπα δουλέψαμε σκληρά, κάτω από πολλή ζέστη, στην οποία πρέπει να συνηθίσουμε γιατί έτσι θα είναι και στην Ελλάδα.

Συνεχίζουμε λοιπόν την προετοιμασία μας για να είμαστε 100% έτοιμοι, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τα Κύπελλα.

Προφανώς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τίτλους, το καταφέραμε στην προηγούμενη σεζόν και αυτό θα αναζητήσουμε και φέτος».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ