ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Περιμένει για τις υποθέσεις Όρτα και Ποντένσε

Περιμένει για τις υποθέσεις Όρτα και Ποντένσε

Ο σχεδιασμός της ομάδας προχωρά και βρίσκεται σε τελειωτικό στάδιο. Ο Ολυμπιακός της σεζόν 2024/25 είναι σχεδόν έτοιμος, με τη λύση των τελευταίων υποθέσεων που τον αφορούν να αναμένεται σύντομα.

Οι δύο πιο σημαντικές εξ αυτών είναι, χωρίς αμφιβολία, του Ντάνιελ Ποντένσε και του Αντρέ Όρτα. Ουσιαστικές εξελίξεις ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχουν, ωστόσο η «μάχη» συνεχίζεται. Ο Θρύλος έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο οι δύο ομάδες που κρατούν τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών βάζουν «εμπόδια» στην υπόθεση.

Η Μπράγκα, στην περίπτωση του Όρτα προσπαθεί να αποσπάσει το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος, οικονομικά, αφού στη μέση υπάρχουν και οι Λος Άντζελες Γκάλαξι. Οι Αμερικανοί, μην ξεχνάμε, ότι έχουν ένα ποσοστό της τάξης του 50%, όσον αφορά τον Πορτογάλο χαφ. Ωστόσο, το «σκληρό πόκερ» συνεχίζεται και οι εξελίξεις αναμένονται.

Το ίδιος ισχύει και για τον Ποντένσε, που περιμένει την επιστροφή της Γουλβς από τις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να γίνουν οι πιο σημαντικές συζητήσεις, που αφορούν το μέλλον του παίκτη. Ο ίδιος θέλει όσο τίποτα να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Πειραιά, όμως οι «Λύκοι» πρέπει να... λυγίσουν, προκειμένου να γίνει αυτό.

Άπαντες περιμένουν τις τελικές αποφάσεις, που θα κρίνουν την έκβαση των δύο σημαντικών, για τον Ολυμπιακό, υποθέσεων, και οι προσπάθειες συνεχίζονται, με στόχο να υπάρξει, εν τέλει, ένα αίσιο τέλος σε αυτή την... περιπέτεια.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ