ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

O επόμενος στόχος του «Μέντι»

O επόμενος στόχος του «Μέντι»

Έτοιμος για Ιταλία και το έξτρα μίνι-στάδιο της προετοιμασίας του είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα με προορισμό την Ρώμη, σήμερα (1/8) όπου θα συνεχίσουν την προετοιμασίας τους, δίνοντας δύο δυνατά φιλικά κόντρα στην Τερνάνα (2/7, 19:30) και το Σάββατο απέναντι στην Ρόμα (3/7, 18:00)

Τα ονόματα της «ερυθρόλευκης» αποστολής αναμένονται να ανακοινωθούν λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας, τα οποία θα έχουν ενδιαφέρον.

Το προσεχές διάστημα είναι πολύ σημαντικό για τον Ισπανό τεχνικό. Αφενός γιατί θα έχουμε μια πρώτη «ανακατάταξη» στο ρόστερ, αφετέρου γιατί πλέον ο Ισπανός θα ξεκινήσει την επόμενη αποστολή του. Σε πρώτη φάση αυτό που κοιτά είναι να περάσει στο 100 % τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, ειδικά στους νέους παίκτες που προστίθενται. Να βάλει τα δικά του «θέλω» στον τρόπο παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων». Δεν γίνεται αυτό σε μια ημέρα, αλλά η αρχή έγινε επί ολλανδικού εδάφους.

Με τα φιλικά σε Ιταλία κυρίως, αλλά και στα εναπομείναντα δύο, θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για αρκετούς, ενώ θα δούμε και τους καινούργιους, Βέλντε και Γιάρεμτσουκτ. Διότι πλέον μετά και το «ξεκαθάρισμα» που θα γίνει στο ρόστερ, καλείται να αρχίσει να μοντάρει την ομάδα. Να καταλήγει σε πρόσωπα αναφορικά με την ενδεκάδα.

Πρώτα αυτό και μετά να δουλέψει λίγο περισσότερο σε αυτό το μοτίβο για να αποκτήσουν μεταξύ τους την απαραίτητη «χημεία». Η επόμενη αποστολή του «Μέντι» ξεκινά, αλλά είναι σίγουρος πώς εφόσον συνεχιστεί η σκληρή δουλειά, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και συνεπώς δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν και αποχωρήσεις και παραμονές παικτών που αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ