ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ώρα... Βέλντε στον Ολυμπιακό!

Ώρα... Βέλντε στον Ολυμπιακό!

Παρά το γεγονός ότι άπαντες ζουν στον «αστερισμό» του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, στον Ολυμπιακό δεν σταματούν εκεί, αφού υπάρχουν κι άλλες αφίξεις για λογαριασμό του στη χώρα μας.

Ο λόγος για τον 24χρονο Νορβηγό εξτρέμ, Κρίστοφερ Βέλντε, για τον οποίο Ολυμπιακός και Λέχ Πόζναν έδωσαν τα «χέρια» πριν από μία εβδομάδα. Όσον αφορά τον ίδιο τον παίκτη, η συμφωνία έχει κλείσει από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Και αυτό διότι ο Βέλντε βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και έχει περάσει, μάλιστα, και τις ιατρικές του εξετάσεις, λύνοντας έτσι και τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Η ανακοίνωσή του, δε, αναμένεται ακόμα και μέσα στην Δευτέρα (29/7). Μια τεράστια προσθήκη για τον Θρύλο, ο οποίος πρόσθεσε στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί σταθερά, τα δύο τελευταία χρόνια, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Πολωνικού πρωταθλήματος.

Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι αποτελεί προσωπική εισήγηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στον οποίο άρεσαν ιδιαίτερα τα χαρακτηριστικά του, θεωρώντας ότι ταιριάζουν απίστευτα με το στυλ παιχνιδιού του Βάσκου προπονητή και του Ολυμπιακού.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ