ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Απαντήσεις για τον Βέλντε!

Απαντήσεις για τον Βέλντε!

O Αθλητικός Διευθυντής της Λεχ Πόζναν, Τόμας Ράζα, για ακόμα μια φορά, σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα «goal.pl» μίλησε για τον Κρίστοφερ Βέλντε. Αρχικά, του έγινε ερώτηση και για την προσφορά που υπήρξε από την Γαλλία (πιθανότατα η Νις), στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Και απάντησε σχετικά με αυτό: «Δεν το σκεφτήκαμε καθόλου. Θέλαμε να παίξουμε με την πιο δυνατή ομάδα για το πρωτάθλημα. Πλέον ο Κρις έχει το πράσινο φως να φύγει από το σύλλογο μας και μάλλον θα το εκμεταλλευτεί σύντομα, γιατί έχουμε συμφωνία».

Πάντως, απάντησε και σε άλλα ερωτήματα, όπως το γεγονός πως ο Βέλντε θα μπορούσε να πωληθεί με περισσότερα λεφτά, από όσα φαίνεται πως τα βρίσκει η Λεχ με τον Ολυμπιακό (4,5 εκατ. ευρώ). «Αν η περασμένη σεζόν ήταν πιο επιτυχημένη, θα μπορούσαμε να τους πουλούσαμε για καλύτερα χρήματα» δήλωσε με ειλικρίνεια ο Ράζα και συνέχισε: «Μιλάμε φυσικά για τον Μαρτσβίνσκι και τον Βέλντε, δεν είναι μυστικό. Αν είχαμε παίξει στα κύπελλα Ευρώπης και είχαμε παίξει και οι δύο την άνοιξη όπως κάναμε το φθινόπωρο, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερα».

Συμφώνησε εξάλλου πως ο Βέλντε θα πωληθεί τελικά κατά 40 με 50% χαμηλότερα, σε σχέση με πέρυσι! Επίσης, τόνισε και για το «μπάσιμο» που υπήρξε και από την Τουρκία και συγκεκριμένα την Μπεσίκτας νωρίτερα και ο Αθλητικός Διευθυντής της πολωνικής ομάδας, επεσήμανε: «Καταρχάς η προσφορά που έγινε από την Μπεσίκτας, δεν ήταν τόσο ψηλή όσο γράφτηκε στα ΜΜΕ. Άλλωστε θέλαμε ο Βέλντε να μας βοηθήσει στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Έτσι ήταν και το φθινόπωρο, γιατί μας έδωσε πολλά, σε πολλά ματς».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ