ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όρτα και Βέλντε «προ των πυλών», all in για Ποντένσε ο Ολυμπιακός!

Όρτα και Βέλντε «προ των πυλών», all in για Ποντένσε ο Ολυμπιακός!

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, ο οποίος ετοιμάζεται να ολοκληρώσει δύο πολύ σημαντικές κινήσεις για την μεσοεπιθετική του γραμμή, έχοντας στα «σκαριά» ακόμα μία που αποτελεί εκ των πιο «καυτών» υποθέσεων του φετινού καλοκαιριού.

Αντρέ Όρτα και Κρίστοφερ Βέλντε πιθανόν να βρίσκονται από την Κυριακή (28/7) στην Ελλάδα, μετά τις συμφωνίες του Θρύλου με Μπράγκα και Λεχ Πόζναν, αντίστοιχα. Οι δύο ποδοσφαιριστές τα είχαν βρει με τους «ερυθρόλευκους» εξ αρχής, ωστόσο, ειδικά για το θέμα του Πορτογάλου μέσου, που αγωνίστηκε πέρυσι, ως δανεικός, στον Πειραιά, έπρεπε να δοθεί «μάχη». Εν τέλει, βέβαια, αυτή κερδήθηκε.

Η Μπράγκα «λύγισε» και ο Όρτα παραμένει στο Λιμάνι, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή, έτοιμος να αποτελέσει απαραίτητος για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους συμπαίκτες του, για ακόμα μία χρονιά. Μαζί του ο Νορβηγός εξτρέμ, που φιλοδοξεί να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς με την περασμένη σεζόν, όταν και ανακηρύχθηκε καλύτερος παίκτης του πολωνικού πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η «μάχη» για τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος έχει δείξει ότι θέλει όσο τίποτα να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Πειραιά, αυτή τη φορά όχι μόνο σαν δανεικός. Οι προσπάθειες από πλευράς Θρύλου είναι κάτι παραπάνω από έντονες, ενώ και η Γουλβς δείχνει να «λυγίζει» σιγά-σιγά, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς και την δυσκολία να καταλήξει σε μία απόφαση.

Ο Μεντιλίμπαρ υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή, όχι μόνο σαν βασικό, αλλά σαν έναν από τους πιο σημαντικούς «πυλώνες» της ομάδας. Ο ίδιος κάνει τα πάντα για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση το δυνατόν γρηγορότερα και να μπορέσει να επιστρέψει στο «σπίτι» του.

Από εκεί και πέρα, στα πλάνα των «ερυθρόλευκων» υπάρχει η απόκτηση τόσο ενός σέντερ φορ, ώστε να πλαισιώσει τους Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Μπάμπη Κωστούλα, καθώς και ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, προκειμένου να προστεθεί εμπειρία στα μετόπισθεν. Μάλιστα, ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι αριστεροπόδαρος, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται, όσον αφορά αυτό το ζήτημα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ