ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Απώλεια ο Κρίστοφερ»

«Απώλεια ο Κρίστοφερ»

O Kρίστοφερ Βέλντε, θα αποχαιρετήσει σύντομα την ομάδα της Λεχ Πόζναν. Ο 24χρονος Νορβηγός θα «προσγειωθεί» στον Ολυμπιακό και η ομάδα του Πόζναν θα λάβει πάνω από 5 εκατ. ευρώ, μαζί με τα μπόνους.

Ο προπονητής των Πολωνών, Νιλς Φρεντερίκσεν ρωτήθηκε για τον Βέλντε, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε πριν από τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και απάντησε πως: «Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και χωρίς τον Βέλντε. Έτσι είναι τα πράγματα, μερικές φορές πιστεύεις ότι χρειαζόμαστε πραγματικά έναν συγκεκριμένο παίκτη, αλλά όταν φεύγει, άλλοι μεγαλώνουν και έχουν μια ευκαιρία. Νομίζω ότι η αποχώρηση του Βέλντε θα ήταν απώλεια, γιατί είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, αλλά θα επιβιώσουμε και θα βρούμε τον κατάλληλο αντικαταστάτη».

Υπενθυμίζεται πως ο Σκανδιναβός ακραίος επιθετικός, θα μπορούσε να υπογράψει ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα βρίσκονταν κοντά στο ένα εκατ. ευρώ, ενώ η διάρκεια του συμβολαίου θα ήταν είτε για τρία χρόνια, είτε για τέσσερα. Αναμένεται σύντομα στην Αθήνα, προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές για την απόκτηση του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ