ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν είναι μόνον η Σαραγόσα…

Δεν είναι μόνον η Σαραγόσα…

Mετά από τον δανεισμό του στην Άουγκσμπουργκ στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, ο Πεπ Μπιέλ επέστρεψε στον Ολυμπιακό και δίνει τις εξετάσεις του, κάτω από τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Χωρίς για την ώρα πάντως, να έχει δείξει το… κάτι πολύ παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Αλλά δείχνοντας πως είναι αποφασισμένος να το παλέψει, με την καλή εμφάνιση που είχε απέναντι στην Αλ Καντσία.

Πάντως φαίνεται πως ο Μπιέλ έχει… πέραση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «elperiodicodeAragon», στο οποίο αναφερθήκαμε και χθες μέσα από την ιστοσελίδα μας. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κέντρισε το ενδιαφέρον της Σαραγόσα, η οποία αγωνίζεται στη LaLiga 2 και θέλησε να τον αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού. Υπενθυμίζουμε πως ο Μπιέλ είχε παίξει ξανά στον σύλλογο από το 2017 μέχρι το 2019.

Παρόλα αυτά, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 27ρονος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» και απάντησε αρνητικά. Άλλωστε, για τον παίκτη είχαν ενδιαφερθεί και η Μαγιόρκα, η Ράγιο Βαγιεκάνο και η Λας Πάλμας) και θα χαρακτηριζόταν μεταγραφή «κορυφαίου επιπέδου».. Ο Μπιέλ αποκτήθηκε για πρώτη φορά από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2022 από την Κοπεγχάγη έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο τη μισή περασμένη αγωνιστική περίοδο παραχωρήθηκε με δανεισμό στην Άουγκσμπουργκ. Το συμβόλαιό του με του ερυθρόλευκους λήγει το καλοκαίρι του 2027.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ