ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Τρέλα» για τον Ολυμπιακό στην Πάτρα και... ουρές για τις κάρτες μελών και φιλάθλων! (photos)

«Τρέλα» για τον Ολυμπιακό στην Πάτρα και... ουρές για τις κάρτες μελών και φιλάθλων! (photos)

Η περιήγηση των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού, ανά την Ελλάδα, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Στην Πελοπόννησο βρίσκονται οι ευρωκούπες, κάνοντας πραγματικό «χαμό» στην Πάτρα.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας βρέθηκαν στην Πλατεία Τριών Συμμάχων, προκειμένου να αποθεώσουν το ευρωπαϊκό μεγαλείο του Θρύλου. Παντού «ερυθρόλευκα», φωνές, συνθήματα και μία καταπληκτική ατμόσφαιρα για την υποδοχή των κυπέλλων του Conference και του Youth League.

Οι φωτογραφίες που έβγαλαν οι φίλοι του Ολυμπιακού με τα δύο τρόπαια ήταν αμέτρητες και η παρουσία τους στην Αχαϊκή πρωτεύουσα δυναμική. Κάπως έτσι, έγινε αντιληπτό, για ακόμα μία φορά, ότι η Πελοπόννησος είναι «κατακόκκινη».

Παράλληλα, η στήριξη της Πάτρας, όσον αφορά τις κάρτες μελών και φιλάθλων, ήταν τεράστια. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στα κιόσκια του Ερασιτέχνη, προκειμένου να εξασφαλίσει την αγορά των «μαγικών» καρτών. Άλλωστε, φέτος είναι συλλεκτικές, μια και συμπληρώνεται ένας αιώνας από την ίδρυση του Ολυμπιακού.

Το «ερυθρόλευκο» tour δεν σταματά εδώ, μια και ακολουθεί τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, στις 19:30, η Χαλκίδα (Παραλία στο στρογγυλό).

Δείτε παρακάτω τις καλύτερες στιγμές από την επίσκεψη των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα:


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ