ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κοστίνια: «Δουλεύουμε καλά και όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαστε ακόμα πιο δυνατοί» (video)

Κοστίνια: «Δουλεύουμε καλά και όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαστε ακόμα πιο δυνατοί» (video)

Στην οικογένεια του Θρύλου ανήκει από την 1η Ιουλίου ο Κοστίνια με στόχο να καθιερωθεί, μετά την εξαιρετική του σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ρίο Άβε.

Ο Πορτογάλος μπακ ξεκίνησε βασικός στο τρίτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στον Αλ Καντσία και όπως ανέφερε σε δηλώσεις που παραχώρησε στο κανάλι του Ολυμπιακού, η ομάδα αποκτά ρυθμό όσο περνούν οι μέρες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για το Πρωτάθλημα. Έχουμε λίγο καιρό ακόμη μέχρι την έναρξη του και πιστεύω πως η ομάδα δουλεύει καλά. Καθώς περνούν τα φιλικά παιχνίδια, βελτιωνόμαστε στη φυσική κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές καταλαβαίνουν καλύτερα την ιδέα του παιχνιδιού και πιστεύω πως είμαστε όλο και καλύτεροι.

Είμαστε πολύ καλή ομάδα από αυτό που έχω δει ως τώρα, στο μικρό διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα. Γινόμαστε όλο και καλύτεροι και εξελισσόμαστε ως ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό στο στάδιο που βρισκόμαστε στην Ολλανδία, ώστε να ξεκινήσουμε δυνατοί στο πρωτάθλημα. Έχουμε κι άλλα παιχνίδια μπροστά μας για να βελτιωθούμε».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ