ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τελευταίο «τεστ» για τον Θρύλο στην Ολλανδία

Τελευταίο «τεστ» για τον Θρύλο στην Ολλανδία

Το φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, δίνει σήμερα στις 16:30 ο Ολυμπιακός, ο οποίος κοντράρεται με την Σαμπάχ. Στο Maurik της Ολλανδίας, ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου θα τεθεί αντιμέτωπος με την φιναλίστ του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Η επιλογή του αντιπάλου μαρτυρά την ανάγκη του Χοσέ Λουίς Μεντίλιμπαρ να τσεκάρει την ετοιμότητα των παικτών του, απέναντι σε αντιπάλους με διαφορετική δυναμική. Ο στόχος δεν είναι άλλος, από το να πάει ο Ολυμπιακός έτοιμος στο πρώτο επίσημο ματς στις 17 Αυγούστου για το πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την καλή, εφετινή, ευρωπαϊκή τους παρουσία και φιλικά όπως αυτό με την Ναϊμέγκεν, δίνουν τη δυνατότητα για νεότερα συμπεράσματα, σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά.

 Το παιχνίδι είναι κολλητό με το προηγούμενο και εφόσον στο πρώτο ο Μέντι επέλεξε να δώσει πάνω από 65′ στον βασικό κορμό της ενδεκάδας, η λογική λέει ότι θα δούμε τα αντίστοιχα λεπτά να δίνονται στους υπόλοιπους.

Δηλαδή στον Μπιανκόν, στον Κουτσίδη, στον Αποστολόπουλο, στον Ροντινέι, στον Μπακούλα, στον Παπακανέλλο, στον Ζέλσον και στα άλλα παιδιά, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και επανεμφάνιση (Ελ Καμπί) ή ντεμπούτο Πιρόλα.

Στις 16:30 έχουμε αγώνα, λοιπόν. Έχουμε Θρύλο!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ