ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σε πολύ καλό δρόμο η υπόθεση Όρτα για τον Ολυμπιακό!

Σε πολύ καλό δρόμο η υπόθεση Όρτα για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός, παρότι είχε πολλές ακόμα υποθέσεις στο προσκήνιο, πάλευε με «νύχια και με δόντια» να κρατήσει τον Αντρέ Όρτα στο Λιμάνι, με την υπόθεση του Πορτογάλου χαφ να οδεύει, όπως όλα δείχνουν, σε «happy end».

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στον Πειραιά, με τη μορφή δανεισμού από τη Μπράγκα, το περασμένο καλοκαίρι. Κάνοντας πολύτιμη δουλειά, στη μεσαία γραμμή, κατάφερε να αποτελέσει σημαντική μονάδα για το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στο δρόμο προς την κατάκτηση του Conference League. Όλα αυτά έκαναν την μετατροπή του δανεισμού σε αγορά επιβεβλημένη, κάτι που φαίνεται ότι αναμένεται να γίνει σύντομα.

Παρά τις απαιτήσεις της Μπράγκα, τελικά ο Θρύλος κατάφερε να την «λυγίσει» και το ζήτημα βρίσκεται, πια, στα τελικά στάδια επίλυσής του, χάρη στην ασταμάτητη προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» και του «Μέντι».

Ο Βάσκος τεχνικός ήθελε τον Όρτα στον Ολυμπιακό της... επόμενης ημέρας πάση θυσία, θεωρώντας τον από τα πιο σημαντικά μέλη του ρόστερ της ομάδας. Αυτό η διοίκηση των Πειραιωτών δεν μπορούσε να το παραλείψει, κάνοντας τα πάντα, προκειμένου να «δέσει» τον 27χρονο μέσο.

Κάπως έτσι, μετά από 21 συμμετοχές, 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ, όλα δείχνουν πως δεν πάμε για «φινάλε» στην υπόθεση Ολυμπιακού και Όρτα, αλλά για δεύτερο «κύκλο»

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ