ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο ελεύθερος και ο «κλεισμένος»

Ο ελεύθερος και ο «κλεισμένος»

Ένας κεντρικός αμυντικός που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, είναι ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς. Ο Αυστριακός σέντερ μπακ, είναι ακόμα χωρίς ομάδα και φαίνεται σα να περιμένει κάτι… καλύτερο, από τις προτάσεις που είχε δεχτεί ως τώρα. Αναλυτικότερα, ο διεθνής αμυντικός είχε δεχτεί πρόταση από τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο, αλλά ενώ οι Κύπριοι έμοιαζαν αρκετά κοντά στην υπογραφή του, ο παίκτης τελευταία στιγμή άλλαξε… ρότα και είναι ακόμα διαθέσιμος.

Αναφορικά με την Αούστρια Βιέννης, η προσφορά που του έχει καταθέσει παραμένει στο τραπέζι. Ωστόσο, δεν έχει δώσει θετική απάντηση ο ποδοσφαιριστής, για τον οποίο μάλιστα η πρόταση μιλάει όχι μόνο για την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά και τη μετέπειτα, αφού η ελβετική ομάδα, θέλει να του δώσει πόστο και μετά το φινάλε της καριέρας του.

Από εκεί και πέρα, ένας δεξιοπόδαρος στόπερ που πράγματι άρεσε πολύ στον Ολυμπιακό, είναι έτοιμος να πάρει μεταγραφή. Ο λόγος για τον 25χρονο Βραζιλιάνο Ζοακίμ της Σάντος, τον οποίο αγοράζει η μεξικάνικη Τίγκρες με 8 εκ. δολάρια. Μάλιστα, μερίδιο του ποσού κερδίζει και η Κουιάμπα, καθώς κατέχει το 30% των οικονομικών δικαιωμάτων του παίκτη. Ένα άλλο αξιοπερίεργο της διαπραγμάτευσης είναι ότι ο σύλλογος του Σάο Πάολο θα χρησιμοποιήσει μέρος του ποσού για να μειώσει το χρέος που οφείλει στην Τίγκρες για την απόκτηση του μέσου Σοτέλντο, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στην Γκρέμιο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ