ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βέλντε: «Η ντρίμπλα το δυνατό μου σημείο»

Βέλντε: «Η ντρίμπλα το δυνατό μου σημείο»

Με καταγωγή από την Νορβηγία και «ρίζες» από την Αργεντινή, λόγω της μητέρας του, ο Κρίστοφερ Βέλντε, ο οποίος «ακούγεται» για τον Ολυμπιακό, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο κανάλι της Λεχ Πόζναν και είχε πει για τον εαυτό του: «Νομίζω, ότι είμαι ένας καλός συνδυασμός και των δύο πολιτισμών. Οι Νορβηγοί είναι μάλλον εσωστρεφείς. Πρέπει να είσαι ανοιχτός σε άλλους πολιτισμούς και να μπορείς να προσαρμοστείς. Μου αρέσει να μιλάω με κόσμο, ξέρω τρεις γλώσσες, με βοηθάει στην ομάδα, στη Λεχ έχουμε Ισπανούς και Πορτογάλους. Μπορώ να μιλήσω με ανθρώπους που μιλούν αγγλικά και με άλλους στα ισπανικά».

Παράλληλα, τόνισε: «Όσον αφορά στο ποδόσφαιρο, τα περισσότερα γονίδιά μου είναι Αργεντίνικα, μου αρέσει το θεαματικό παιχνίδι, jogo bonito και τίκι-τάκα. Η ντρίμπλα είναι το πιο δυνατό μου σημείο. Για πολλές ώρες, παρακολουθούσα την ντρίμπλα παικτών όπως ο Νεϊμάρ, ο Μέσι και ο Κουτίνιο. Πρέπει να το μάθεις από κάποιον».

Υπενθυμίζεται, πως οι πληροφορίες μιλάνε για συμφωνία τέσσερα εκατ. ευρώ συν μπόνους, για τη μετακίνηση του Βέλντε στους Πειραιώτες από την Λεχ Πόζναν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ