ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Βόμβα» με Φορτούνη: Τα προβλήματα στην Αραβία και ο… Ολυμπιακός

«Βόμβα» με Φορτούνη: Τα προβλήματα στην Αραβία και ο… Ολυμπιακός

Έπειτα από μια γεμάτη δεκαετία στο μεγάλο λιμάνι ο Κώστας Φορτούνης έκλεισε το κεφάλαιο Ολυμπιακός. Ο 31χρονος άσος αποφάσισε να απορρίψει την τεράστια πρόταση ανανέωσης που είχε από τους Πειραιώτες και να ανοίξει τα φτερά του για άλλες πολιτείες. Έξι πρωταθλήματα Ελλάδας, δύο Κύπελλα και ένα Conference League κατάφερε να πανηγυρίσει με την ερυθρόλευκη ο χαρισματικός μέσος, ο οποίος πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Φορτούνης Επόμενη Ομάδα

Με τα σημερινά δεδομένα Νο1 φαβορί για την υπογραφή του φαντάζει η Ελ Καλίτζ από την Σαουδική Αραβία. Πρόκειται για την ομάδα της οποίας την τεχνική ηγεσία ανέλαβε πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Δώνης. Οι Σαουδάραβες... σκορπίζουν χρυσάφι στα πόδια του Φορτούνη, προκειμένου αυτός να γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας. Ωστόσο όσο ο ίδιος δεν υπογράφει το ηγεμονικό συμβόλαιο που το προσφέρεται τόσο οι... υποψήφιοι μνηστήρες καραδοκούν στην γωνία.

Αποδόσεις Επόμενη ομάδα Φορτούνη

Από εκεί και πέρα αν τα πράγματα δεν πάνε καλά υπάρχουν και άλλες ομάδες οι οποίες τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Μάλιστα ήδη τα δημοσιεύματα στην Σαουδική Αραβία δίνουν και παίρνουν κάνοντας λόγο πώς η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στο πρωτάθλημα της χώρας ίσως περιπλέξει αρκετά, μιας και ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται αρκετά εμπόδια.

Διαβάστε περισσότερα για την επόμενη ομάδα του Κώστα Φορτούνη εδώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ