ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Κοκκίνισε» και η Σπάρτη για το μεγαλείο του Θρύλου! (photos)

«Κοκκίνισε» και η Σπάρτη για το μεγαλείο του Θρύλου! (photos)

Συνέχεια στην περιοδεία των δύο ευρωπαϊκών κυπέλλων του Ολυμπιακού ανά την Ελλάδα, με την «καρδιά» του ευρωπαϊκού μεγαλείου του συλλόγου να χτυπά στην Πελοπόννησο.

Τα τρόπαια του Conference και του Youth League έκαναν ακόμα μία στάση, αυτή τη φορά στη Σπάρτη, εκεί όπου ο κόσμος δημιούργησε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και έκανε την πρωτεύουσα του Νομού Λακωνίας... Πειραιά. Με τεράστιο παλμό, φωνές και συνθήματα, καθώς και τα «ερυθρόλευκα» τους, οι φίλοι του Θρύλου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι... ζουν και αναπνέουν για να δουν από κοντά τις δύο κούπες, με τις δύο ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία.

Όταν έφτασαν, δε, στο Πάρκο ΟΤΕ, όπου ήταν το σημείο που θα μπορούσε να τις θαυμάσει καλύτερα ο κόσμος, έγινε το αδιαχώρητο. Οι φωτογραφίες έδιναν και έπαιρναν, με τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια να αποτελούν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η χαρά του κόσμου ήταν έκδηλη, καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής των δύο κυπέλλων στο σημείο, το οποίο έχει ιστορική σημασία. Εκεί βρίσκεται το μνημείο των 118 εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς στις 26/11/1943, ενώ βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία του πολιούχου της πόλης, οσίου Νίκωνος.

Η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη, με το Γύθειο να είναι το επόμενο μέρος της Λακωνίας, όπου θα βρεθούν τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Θρύλου! Σημείο συνάντησης η Πλατεία Δημαρχείου, την Τετάρτη 24 Ιουλίου, στις 19:30.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ