ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η παραδοχή για τον Βέλντε!

Η παραδοχή για τον Βέλντε!

Οι επίσημες υποχρεώσεις της Λεχ Πόζναν ξεκίνησαν χθες. Με τον Κρίστοφερ Βέλντε, να βρίσκεται μάλιστα στο αρχικό σχήμα της ομάδας του και να αγωνίζεται σε ολόκληρη την αναμέτρηση. Ο Νορβηγός εξτρέμ, ήταν μέλος της ομάδας του στην επικράτηση με 2-0 επί της Γκόρνικ για την πρώτη αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος και μπορεί να μην είχε γκολ ή ασίστ, αλλά με την τεχνική του κατάρτιση και τις εμπνεύσεις του, «ξεκλείδωσε» την άμυνα των φιλοξενούμενων. Το πιο θετικό βέβαια είναι πως ο Μεντιλίμπαρ θα έχει έναν παίκτη στη διάθεση του, ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος και έχει κάνει φουλ προετοιμασία με την ομάδα του.

Άλλωστε, η ιστοσελίδα «gol24» έγραψε σε ρεπορτάζ της: «Μάλλον ήταν η αποχαιρετιστήρια παράσταση του Κρίστοφερ Βέλντε», ενώ ουσιαστικά και ο προπονητής της Λεχ Πόζναν, παραδέχτηκε πως η αποχώρηση του ποδοσφαιριστή μοιάζει δεδομένη.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου μετά από το φινάλε του αγώνα, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Κρίστοφερ Βέλντε, ο προπονητής της πολωνικής ομάδας, Νίελς Φρεντερίκσεν, έδειξε σα να παραδέχεται την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή του και σχολίασε λακωνικά:  «Δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του Κρίστοφερ Βέλντε στην Λεχ. Θα ήθελα έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα μου, αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι και δεν έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ