ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η εικόνα του Ορτέγκα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού «σκορπά» χαμόγελα!

Η εικόνα του Ορτέγκα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού «σκορπά» χαμόγελα!

Η φετινή pre-season του Ολυμπιακού αποτελεί μία τεράστια ευκαιρία για κάθε παίκτη της ομάδας να αναδείξει την αξία του, ανεξάρτητα από το ρόλο και το μέγεθός του. Πολλοί έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοσή τους, ανάμεσα σε αυτούς και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ έχει δείξει τρομερή διάθεση για δουλειά, αποτελώντας έναν εκ των παικτών που έχουν ξεχωρίσει, κατά τα δύο πρώτα φιλικά επί Ολλανδικού εδάφους, με Άγιαξ και Μέχελεν. Ο 25χρονος μπακ δεν σταματούσε να τρέχει και να πιέζει, με την εικόνα του στις προπονήσεις να μοιάζει ανάλογη.

Ένας αέρας… φρέσκος φυσά για τον Ορτέγκα που, παρά το γεγονός ότι ήταν βασικός την περασμένη σεζόν με 38 συμμετοχές και 4 ασίστ, δουλεύει ακόμα πιο εντατικά, προκειμένου να παρουσιαστεί έτι καλύτερος την ερχόμενη σεζόν. Η κατάκτηση του Conference League και η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, από την άφιξή του και έπειτα, αποτελούν τα δύο βασικότερα κίνητρα του Ορτέγκα, προκειμένου να πετύχει και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Για αυτό μας προϊδεάζει και ο ζήλος που δείχνει, μέχρι στιγμής, στον αγωνιστικό χώρο, καλύπτοντας όποιο δυνατό μέτρο του γηπέδου μπορεί και μαρκάροντας έντονα τον προσωπικό του αντίπαλο και… όχι μόνο! Εικόνα ενός ποδοσφαιριστή που δεν αρκείται στα όσα έχει και θέλει να βελτιώνεται διαρκώς.

Απόρροια και της εξαιρετικής νοοτροπίας του «Μέντι» που πεισμώνει τους παίκτες του και τους κάνει διαρκώς καλύτερους. Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Αργεντινός μπακ, που θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα «όπλα» του Βάσκου τεχνικού την ερχόμενη σεζόν, ανασταλτικά, αλλά και γενικότερα στο «ερυθρόλευκο» gameplay.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ