ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αποστολόπουλος: «Το ταξίδι στον Ολυμπιακό είναι μοναδικό και πρωτόγνωρο, είμαι ευγνώμων»

Αποστολόπουλος: «Το ταξίδι στον Ολυμπιακό είναι μοναδικό και πρωτόγνωρο, είμαι ευγνώμων»

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος ζει το όνειρό του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και σε αυτή την  εμπειρία του, το να είσαι μέλος αυτού του Συλλόγου, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά τη φιλική επικράτηση (2-0) των Πειραιωτών επί της Μαλίν.

Ο 21χρονος άσος χαρακτήρισε το «ταξίδι» με τους «ερυθρόλευκους» ως μοναδικό και πρωτόγνωρο, ενώ στάθηκε και στους νεαρούς παίκτες που συμμετέχουν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού πηγαίνοντάς τα περίφημα.

«Προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να εφαρμόζουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής. Τα νέα παιδιά είναι καλοί παίκτες, τους είχα συμπαίκτες στη β’ ομάδα. Προσαρμόζονται μέρα με τη μέρα και προσπαθούμε να βοηθήσουμε κι εμείς, αλλά και αυτοί μαθαίνουν πράγματα. Καταλαβαίνουμε ότι μας στηρίζει ο προπονητής, τον ευχαριστούμε και προσπαθούμε στο γήπεδο να του ανταποδώσουμε αυτή την εμπιστοσύνη.

Αυτό που μας λέει ο προπονητής είναι να δίνουμε το 100%, να βγάζουμε αυτά που ζητάει κυρίως στην τακτική. Κυρίως μας ζητάει να τρέχουμε και να δίνουμε τα πάντα. Προσωπικά είναι καλύτερα να παίζω αριστερό μπακ, αλλά όπου μου ζητήσει ο προπονητής θα είμαι εκεί
», υπογράμμισε αρχικά.

Εν συνεχεία, δε, στάθηκε και στα όσα έχει ζήσει μέσα σε έναν χρόνο: «Δεν σκεφτόμουν πέρσι αυτό που ζω τώρα. Το ταξίδι είναι μοναδικό και πρωτόγνωρο. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Είμαι ευγνώμων και συνεχίζω να δουλεύω για ακόμα καλύτερες μέρες».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ