ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

O Μπρέθγουεϊτ στον... δρόμο για τον Θρύλο!

O Μπρέθγουεϊτ στον... δρόμο για τον Θρύλο!

«Τελειώνει» η μετακίνηση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό. Και αυτό, διότι ο Δανός φορ αναμένεται, σήμερα (18/7), στην Ελλάδα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενταχθεί στο ρόστερ του Θρύλου, όπως αναφέρει Μέσο της Δανίαας

Εντός της ημέρας, λοιπόν, ο έμπειρος φορ έρχεται στη χώρα μας για τις υπογραφές με τη νέα του ομάδα, τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα!

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης κινήθηκαν αθόρυβα και αστραπιαία φτάνοντας σε συμφωνία με τον Δανό επιθετικό που έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ ενεργοποιώντας τη ρήτρα στο συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα και που το προηγούμενο διάστημα είχε απασχολήσει έντονα τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν κατάφερε να αποσπάσει θετική απάντηση και αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του.

Ο 33χρονος Δανός, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι ευρύτερα γνωστός, κυρίως μετά την τριετή παρουσία του στην Μπαρτσελόνα. Έρχεται «καυτός» στο μεγάλο Λιμάνι, ολοκληρώνοντας την περασμένη σεζόν με 22 τέρματα σε 45 αναμετρήσεις με την φανέλα της Εσπανιόλ. Η υπόθεσή του δεν αναμένεται να επηρεάσει καθόλου την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ελ Καμπί, με στόχο των Πειραιωτών να είναι η συνύπαρξη των δύο χαρισματικών σκόρερ στο ρόστερ, όπως ακριβώς τους θέλει ο Μεντιλίμπαρ.

Συνολικά σε συλλογικό επίπεδο έχει καταγράψει 484 συμμετοχές, με 127 γκολ και 48 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Δανίας με 69 συμμετοχές και 10 γκολ. Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 3,2 εκ. ευρώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ