ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το μεγάλο ευχαριστώ του Φορτούνη στον Β. Μαρινάκη! (photo)

Το μεγάλο ευχαριστώ του Φορτούνη στον Β. Μαρινάκη! (photo)

Ο Κώστας Φορτούνης, ο μεγάλος αυτός αρχηγός αποχωρεί από το Λιμάνι της καρδιάς του και τον Ολυμπιακό μετά από μία χρυσή δεκαετία (2014-2024) στην οποία κατέκτησε τα πάντα με την ερυθρόλευκη φανέλα, με αποκορύφωμα τον ιστορικό τίτλο του Conference League τον περασμένο Μάιο.

Μετά το συγκινητικό «αντίο» του Βαγγέλη Μαρινάκη στον «Φόρτου», ο ίδιος ο Φορτούνης θέλησε με ανάρτηση του να ευχαριστήσει προσωπικά τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακό με ένα όμορφο μήνυμα.

Aναλυτικά όσα έγραψε:

«Πριν από δέκα χρόνια, ΕΣΥ με έφερες στο σπίτι μου. ΕΣΥ μου έδωσες την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας. Με πίστεψες. Με στήριξες. Μου έδειξες τον δρόμο. Με έκανες μέλος της οικογένειάς σου. Στα δύσκολα, ήσουν εκεί για εμένα. Όπως είσαι πάντα για τον Ολυμπιακό μας. Ζήσαμε τόσο σπουδαίες στιγμές. Δύσκολες, χαρούμενες. Αλλά στο τέλος, κάναμε τον Ολυμπιακό μας Πρωταθλητή Ευρώπης. Φεύγω με βάρος στην καρδιά, αλλά με την επίγνωση ότι έχω μια δεύτερη οικογένεια, που πάντα θα την αγαπώ και θα με αγαπά. Θα σε ευγνωμονώ για πάντα. Πρόεδρέ μου, σε ευχαριστώ για όλα»


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ