ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Μπρέθγουεϊτ»

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Μπρέθγουεϊτ»

Δεν σταματά ποτέ η αναζήτηση παικτών στον Ολυμπιακό. Είτε για μια θέση υπάρχει άμεση ανάγκη, είτε όχι. Για τη θέση του φορ, συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός, δεν έχει επιλογές με την υπόθεση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί να μην έχει οριστικοποιηθεί.

Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν ανοίξει για τα καλά τον… φάκελο «φορ» και έτσι συνεχίζουν να αναζητούν για εκεί έναν παίκτη, ικανό να σταθεί άμεσα σε υψηλό επίπεδο, εφόσον χρειαστεί. Σε αυτό το μοντέλο, το βλέμμα του Ολυμπιακού έχει στραφεί και στην ελεύθερη αγορά! Εκεί όπου οι Πειραιώτες έχουν κεντράρει επάνω στον 33χρονο στράικερ, τον Μάρτιν Μπρέθγουέϊτ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το όνομα του Μπρέθγουεϊτ δεν ακούγεται πρώτη φορά στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, αφού η περίπτωσή του είχε ακουστεί ξανά στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, πέρσι το καλοκαίρι, ο ατζέντης του είχε τονίσει πως η ομάδα της Super League ήταν ανάμεσα σε εκείνες που τον είχαν στο στόχαστρο και φυσικά αναφερόταν στον Ολυμπιακό, ενώ, φέτος «συνδέθηκε» έντονα και για τον ΠΑΟΚ.

O 33χρονος Δανός επιθετικός αποχώρησε μετά από δύο χρόνια από την Εσπανιόλ, με την οποία μέτρησε 32 γκολ και 5 ασίστ σε 78 συμμετοχές ενώ την περασμένη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου είχε 23 γκολ και 3 ασίστ σε 43 παιχνίδια.

Στην Ισπανία βρίσκεται από τον Ιανουάριο του 2019. Έπαιξε αρχικά σε Λεγανές και στη συνέχεια στην Μπαρτσελόνα ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Μίντλεσμπρο, Μπορντό, Τουλούζ και Έσμπιεργκ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ