ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βέλντε σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό!

Βέλντε σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό!

Τις εξελίξεις στο μέτωπο Ντανιέλ Ποντένσε αναμένουν στον Ολυμπιακό, ωστόσο, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση, ψάχνονται και για μία περαιτέρω λύση, προκειμένου να ενισχύσουν τα άκρα της επίθεσης.

Βασικότερος στόχος εξ αυτών ο Κρίστοφερ Βέλντε. Αγαπημένη επιλογή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και MVP του περυσινού πρωταθλήματος στην Πολωνία. Ειδικότερα, κατέγραψε 39 συμμετοχές, 13 τέρματα και 5 ασίστ, έπειτα μάλιστα από μία ακόμα τρομερή χρονιά, με 16 γκολ και 7 τελικές πάσες, το 2022/23.

Το όνομα του ποδοσφαιριστή παίζει «δυνατά» για αρκετές ομάδες, ωστόσο το πιο «ζεστό» ενδιαφέρον είναι αυτό του Ολυμπιακού. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει συμβόλαιο με τη Λεχ Πόζναν έως και το 2025.

Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τις επαφές, τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και αυτή του συλλόγου, τις έχει αναλάβει προσωπικά ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Σέρβος ήταν αυτός που είχε χειριστεί και τις υποθέσεις των Ντάνι Γκαρθία και Στάμενιτς, ενώ όπως όλα δείχνουν οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Το ακόμα καλύτερο είναι αυτό που τονίσαμε παραπάνω. Δηλαδή το γεγονός ότι δεν επηρεάζει ο Βέλντε την υπόθεση του Ποντένσε, η οποία εξακολουθεί να «καίει» τον Ολυμπιακό, κάτι που γίνεται, πια, και με τον Νορβηγό εξτρέμ.

*Φωτογραφία: Transfermark

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ