ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επόμενη στάση... Τρίκαλα για τα ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού!

Επόμενη στάση... Τρίκαλα για τα ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού!

Οι δύο ευρωπαϊκοί τίτλοι του Ολυμπιακού έχουν πάρει «σβάρνα» ολόκληρη την Ελλάδα, βάφοντας «ερυθρόλευκη» τη χώρα και συνεχίζουν στον ίδιο... φρενήρη ρυθμό.

Πλέον, τα τρόπαια του Conference και του Youth League βρίσκονται στην κεντρική Ελλάδα, με επόμενή τους στάση τα Τρίκαλα, εκεί όπου θα βρίσκονται το απόγευμα της Τρίτης 16 Ιουλίου, στις 19:30.

Για όσους θέλουν να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, οι δύο ευρωκούπες θα τοποθετηθούν στην αρχή του πεζοδρόμου Ασκληπιού, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή «Ομπρέλα». Χιλιάδες κόσμου αναμένεται εκεί, προκειμένου να βγάλει φωτογραφία με τις δύο κούπες, καθώς και να αποθεώσει το «μεγαλείο» του Θρύλου με συνθήματα και τραγούδια.

Επιπλέον, διαθέσιμες θα είναι, στα αντίστοιχα κιόσκια, τόσο οι κάρτες μελών, όσο και οι κάρτες φιλάθλων, ενώ η ανταπόκριση των οπαδών του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι ξανά τεράστια, απέναντι στο χρέος τους σε σύλλογο και Ερασιτέχνη.

Μετά τα Τρίκαλα, οι δύο ευρωκούπες θα βρεθούν σε Καρδίτσα (17/07, Κεντρική Πλατεία Ελευθερίας, άγαλμα Καραϊσκάκη, 19:30) και Βόλο (18/07 Βόλος, Παραλία, Πανεπιστήμιο, 19:30).

 

PHOTO GALLERY

Επόμενη στάση... Τρίκαλα για τα ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ