ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Πλημμύρισε» από κόσμο η Λαμία για τις ευρωκούπες του Θρύλου! (photos)

«Πλημμύρισε» από κόσμο η Λαμία για τις ευρωκούπες του Θρύλου! (photos)

Μετά την περιήγηση στην κεντρική Ελλάδα, τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού κινούνται πιο κεντρικά, φτάνοντας έως και τη Λαμία.

Η πρωτεύουσα του νομού Φθιώτιδας βάφτηκε «ερυθρόλευκη», όπως ήταν αναμενόμενο, με την περιοχή του Αγίου Λουκά να «πλημμυρίζει» από κόσμο για το ευρωπαϊκό μεγαλείο του Θρύλου. Καπνογόνα, συνθήματα, φωνές, ερυθρόλευκα και αμέτρητες φωτογραφίες με τα κύπελλα του Conference και του Youth League, συνέθεσαν ένα καταπληκτικό σκηνικό, στο οποίο βοήθησε και η πανέμορφη τοποθεσία που βρέθηκαν οι δύο ευρωκούπες.

Δυναμικό παρών και από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στην περιοχή, οι οποίες «έκλεψαν» την παράσταση και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα, με τον ενθουσιασμό τους για την άφιξη του Ολυμπιακού.

Το tour των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων συνεχίζεται και επόμενη στάση είναι τα Τρίκαλα (16/07, Αρχή πεζοδρόμου Ασκληπιού, "Ομπρέλα", 18:30)

Δείτε παρακάτω τις καλύτερες στιγμές από την επίσκεψη του Ολυμπιακού και των κυπέλλων του στη Λαμία, μέσα από τον φακό της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ